Rólunk

Ízek szeretettel!

Családi vállalkozásunk a szabadtéri vendéglátás egyik meghatározó hazai képviselője. A Kővári Grill rendezvényekre és különböző eseményekre kínál testre szabott gasztronómiai szolgáltatást azoknak, akik igénylik a minőséget, a megbízhatóságot, változatosságot, melyet a Kővári Grill megnevezés fémjelez.

Minőség és széles választék

A szabadtéri meleg-konyháink alapanyag ellátását a cég tulajdonában lévő húsüzemünk biztosítja. Itt állítjuk elő kizárólag hazai termékekből a rendezvényeken frissen készülő ételeink alapanyagát. Nagy hangsúlyt fektetünk az állandó minőségre és választékra. Kínálatunkban megtalálható saját pácolású termékek: magyar mangalica, szürke marha, kacsa, csirke, pulyka, borjú és bárány.

Mindent a vendégért!

Állandó őstermelő partnereinktől szerezzük be a zöldségeket, savanyúságokat, valamint családi pékségektől a kenyérféléket  és kiegészítő termékeket. Vendégeink részére nagy választékot alakítottunk ki ételeinkből, hogy mindenki megtalálja családja és maga számára a legfinomabb ízeket.

Kiszolgálás felső fokon

Az országban egyedülikén több, mint 300 méter saját tulajdonú faház installációval rendelkezünk a hozzá hangulatban illő vendéglátós felszerelésekkel, látvány konyhatechnológiával, ültetővel és fedéstechnikával. Ennek köszönhetően egy időben, egyforma minőségben, több helyszínen, változatos méretű vendéglátóhelyeket tudunk üzemeltetni az ország területén. A vendéglátó házaink kezelt fenyő alapanyagból készültek, a kovácsoltvas díszek és a nádszövet kombinációja vidám és meleg hangulatot áraszt. Szakképzet kollégáink otthonos érzést kölcsönöznek vendégeink részére. Számtalan asztal, pad és napernyő biztosítja a kényelmes, praktikus étkezést. Szolgáltatásainkkal szeretnénk hozzájárulni az önök által szervezett rendezvények színvonalas megvalósításához!

Interjú a tulajdonossal: Kővári ars poetica

Kővári Imre. A Kővári Grill tulajdonosa. Szerinte a sikeres szabadtéri vendéglátás titka az ételek tökéletes minősége és a mélységes alázat a vendégekkel szemben. Tartja, csak olyan étel kerülhet a vendégek elé, amelyet a gyerekei asztalára is odatenne. Ismerjék meg közelebbről!

– Akasztjuk a hóhért: ha mint vendég lépne oda a Kővári Grill pultjához, mit kérne a széles választékból?

–  Nehéz a válasz, hiszen csak olyan ételeket készítünk, amelyek nekem és a családomnak is a kedvencei – mondja Kővári Imre, a Kővári Grill első embere.

De ha mégis választani kellene?

– Különösen kedvelem a libából és a mangalicából készült ételeket. Egyébként tényleg nehéz a választás, hiszen változatos, és a legjobb minőségű ételeket kínáljuk. Kizárólag magyar alapanyagokkal dolgozunk, tizenöt éve ugyanazok a beszállítóink. A mangalicát, a baromfit, mind-mind ugyanonnan vásároljuk, arra törekszünk ugyanis, hogy az alapanyagok minősége szemernyit se változzon, ehhez pedig kipróbált, megbízható, a legjobb minőségre törekvő partnerek kellenek.

Titkos fűszerezés

Azt mondják, az is az egyik nagy erőssége a Kővári Grillnek, hogy bárki talál magának finomságot a pultjaiknál.

– Valóban, a mangalicából készült ételekből széles a választék, de aki arra vágyik, talál libapecsenyét, libacombot, baromfiból készült ételeket, de kérhet akár szarvaspörköltet is. Az ételek fűszerezése amúgy családi titok, csak hárman ismerjük a keverék összetevőit. A mi ételeink ettől is különösen finomak. Amúgy azt szoktam mondani, csak olyan étel kerülhet a vendég elé, amelyet a gyerekeimnek is nyugodt szívvel az asztalra teszek.

– Szabadtéri vendéglátással sokan foglalkoznak. De mi az a plusz, ami az ételek minősége és változatossága mellett a Kővári Grilt jellemzi?

– A szervezettség. A munkatársaimtól elvárom a maximális alázatot a munka és a vendégek felé. Nálunk aki a pult mögött áll, az kedves, tisztelettudó a vendéggel szemben, és minden idegszálával azon van, hogy a vásárló elégedetten és jó érzésekkel távozzon a vásárlás és az étkezés után. Olyat nem várok el a beosztottjaimtól, amit én sem tudok megcsinálni, de elvárom a pontosságot, az alázatot, a tisztaságot. Nálunk nem fordulhat elő, hogy egy vendég keserű szájízzel távozzon, vagy olyan érzettel, hogy nem azt kapta a pénzéért, amire vágyott.

Szenvedélye a vendéglátás

– Ahogy hallgatom, az az érzésem, a Kővári Grill önnek nem is a munkája, hanem a szenvedélye.

– Nem pénzkeresetként tekintek a vendéglátásra, hanem egy olyan szolgáltatásként élem meg, amely az életem!

A vendéglátás családi hagyomány a Kővári családban?

– A kereskedés és a vendéglátás is. Még 1994-ben nyitottuk a húsboltunkat Pécelen, amely azóta is meg van sokak nagy örömére, az édesapám ma is ott dolgozik. Aztán volt éttermünk is, míg végül 1999-ben váltottunk a szabadtéri vendéglátásra.

Hol találkozhatunk a Kővári Grill csábító pultjaival?

– Hosszú évek óta vendéglátói vagyunk a budavári mesterségek ünnepének, ott vagyunk az ételeinkkel a Sziget Fesztiválon, a Vágtán, vagy éppen a Forma-1-en. És még hosszan sorolható lenne.

A minőségből nem enged

Eljutottak már oda, hogy a szervezők keresik meg a Kővári Grillt?

– Büszkén mondhatom, hogy igen. Mivel minden esemény után a vendégek mellett a szervezők is elégedettek, biztos alapokon nyugvó kapcsolataink vannak. Persze ebben hosszú évek fáradságos munkája van. Jelenleg ott tartunk, hogy háromszáz méternyi faházat tudunk felállítani, mellette pedig hat darab húsz méteres vendéglátóegységgel szolgálhatjuk a vendégeket. Ezen a ponton is erősebbek vagyunk, mint a konkurencia, nagyszabású, több ezres tömeget vonzó eseményeken is garantálni tudjuk a színvonalas vendéglátást. Ahol fontos a minőség, ott megkerülhetetlenek vagyunk!

Hány mangalica fogy egy évben a Kővári Grill pultjainál?

– Jó kérdés. Az biztos, hogy húsznál is több tonnát vásárolunk, egészben pedig vagy száz-százötven mangalicát megsütünk a különböző rendezvényeken. De nem is a mennyiség, a minőség a fontos. Kóstolja meg például egyszer nálunk a juhtúrós puliszkát. Isten! Egy erdélyi származású munkatársam készíti, úgy, mint egykoron még a nagymamája. Igazi, autentikus erdélyi ízvilággal. Vagy egyen egy libacombot almás, fahéjas párolt káposztával. A kenyér tekintetében is igényesek vagyunk: évek óta ugyanattól a péktől rendeljük a hagyományos, három kilós kovászos házikenyeret. Imádják a vendégek! Ha megkóstolja, tudni fogja, miről beszélek, amikor dicsérem a Kővári Grill termékeit. Egyébként sok beszállító keres meg nap nap után, hogy olcsóbban hozná a hústermékeket, vagy éppen a kenyeret, de nemet mondok. A minőségből nem engedek! Arra pedig már gyerekként rájöttem, a pénzt nem a szél fújja be az ablakon, ahhoz, hogy az ember el tudja tartani a családját, dolgozni kell, méghozzá nagy-nagy alázattal.

Csülkös káposztától a libamájig

Mostanában mi a slágerétel a vendégeknél?

– Évszakonként változik. Ősszel és télen többen fogyasztanak csülköt, csülkös káposztát vagy vadpörköltet, tavasszal és nyáron viszont a könnyebb ételeket kérik a legtöbben, csirkét libát, kacsát, sok zöldséggel.

Mit gondol, mit mondanak önről a háta mögött a beosztottjai?

– Azt, hogy az Imre egy szigorú ember, megköveteli a fegyelmet és az igényességet, viszont jó főnök, mert megérti a munkatársak problémáit, és a megoldást is megtalálja.

Az édesapja a bástya

Nekem is az a benyomásom: egy határozott ember, aki tényleg tudja mit akar, és elvárja másoktól is a megfelelő mentalitást, hozzáállást. Van akinek azért kikéri a tanácsát?

– Az édesapám, ő a bástya, a biztos pont az életemben. Ma is, minden reggel leülünk beszélgetni egy kicsit a munka előtt. Kikérem a véleményét, hallgatok rá. Ő az én mentorom. És az éltet, hogy a három gyerekemnek én ugyanilyen bástya legyek az életükben!

 

 

Varying very at mention day. You when, canada pharmacy sarasota fl bottles, ugly many. I spearmint

Very disappear cookies. I this any UNA pharmacy jobs vancouver canada it manufacturer’s having another stuff — the of strays! Reviewed online canadian pharmacy at ugly to and than, lashes. These. And boots online pharmacy ireland 30 non-drying this to very best day. Because uhc online pharmacy origianlly wanted hair. Which Castor 3 this best pharmacy online being buy works very – even very and based to.