Ízelítő

Mangalica-sült

Nagy látogatottságú rendezvények szervezői előszeretettel kérik a faszénen egyben sütött mangalica malacot (18-20 kg). Általában egy falat nem marad belőle! De ezen senki sem csodálkozik…

Csülök pékné módra

A sokak által ismert és szeretett finomság a Kővári Grill étlapjáról sem hiányozhat! A szabadtéri vendéglátás egyik legismertebb hazai képviselője hosszú évek óta készíti a csülökből készült ételkülönlegességeit. Aki szereti ezt az ínyencséget, keresse a Kővári Grillt! Egy biztos, nem fogja megbánni!

 Mangalica tarja

Mangalica tarja vagy karaj saját recept alapján készült pácban érlelve, vaslapon megsütve. Ez is a Kővári Grill egyik védjegye! Aki már egyszer is kóstolta a Kővári által készített mangalicatarját, az tudja, miről beszélünk, ha azt mondjuk: ezért a finomságért érdemes volt élni!

Zöldséges csirke

Csirkemell és ropogós grill-zöldségek a könnyedebb ízek kedvelőinek. Nálunk ezt a finomságot is megtalálja! A Kővári Grillnél az sem marad éhes, aki nem vágyik a “malacságra”, hiszen a csirkés grill-zöldségek is fantasztikus ízvilággal várják a vendégeket!

Grillezett zöldségek

Fűszeres grillezett zöldség keverék, mely önmagában és köretként egyaránt kiváló. Kóstolja meg nálunk! A Kővári Grill hosszú évek tapasztalata alapján készíti a grillezett zöldségeket is. Eddig még egyszer sem volt panasz az ízvilágra és a minőségre!

Hurka, kolbász

Mangalica hurka és kolbász az eredeti recept alapján, ahogyan nagyapáink készítették. A Kővári Grill pultjairól sem hiányozhat! A szabadtéri vendéglátás ismert hazai képviselője hurkák és kolbászok terén is csak a legjobb alapanyagokból készített finomságokkal várja a vendégeket!

 Grillezett csirkemell

Grillezett csirkemell különböző ízekkel: zöld-fűszerekkel, aszalt szilvával, vagy csak magában. Próbálja ki! A képen látható egyedi ízesítésű csirkemellekre kevesen mondanának nemet. Reméljük, ön sem fog!

  • különböző savanyúságok Vecsésről
  • családi pékségek házi jellegű kenyér és pékárui
  • minőségi hazai röviditalok, pálinkák
  • csapolt és üveges sörök
  • termelői bor hazai pincészetekből
  • szénsavas és rostos üdítők, ásványvizek