Találkozzunk!

Július 27-29.: Formula-1, Magyar Nagydíj, Hungaroring

A Kővári Grill évek óta meghatározó szereplője a száguldó cirkusznak, annyiban mindenképpen, hogy a Magyar Nagydíjon gondoskodik arról, hogy a nézők az izgalmas futam mellett finom falatokhoz is jussanak. Idén július végén sem lesz másképp, aki kilátogat a Hungaroringre, az találkozhat a Kővári Grilltől megszokott magas minőségű és ízletes termékekkel, legyen szó mangalicáról, libamájról vagy éppen kacsáról. Keressen minket a Formula-1-es Magyar Nagydíjon is!

Augusztus 8-13.: Sziget Fesztivál, Hajógyári Sziget

Európa egyik közkedvelt zenei fesztiváljáról a szabadtéri vendéglátás egyik meghatározó honi szereplője, a Kővári Grill sem hiányozhat. A Hajógyári szigeten megtalálhatják a jól ismert „kőváris” finomságokat, így a mangalicából, csirkéből, kacsából, és borjúból készült finomságokat, de nem hiányozhat a Kőrvári Grill pultjairól a már jól ismert, óriás hamburger sem, amely a fiatalok és nem annyira fiatalok egyik kedvence! Jó zene, igényes ételek: találkozzunk a Sziget Fesztiválon!

Augusztus 17-20.: Mesterségek Ünnepe, Budavári Palota  

A Budavári Palota minden évben négy napig az ország középpontja, idén augusztusban sem lesz másképp! Kézműves mesterek sokasága mutatja be a tradicionális népi mesterségek fortélyait, a közönséget is bevonva az alkotásba. A kirakodóvásárok mellett, hagyományőrző zenekarok, táncegyüttesek lépnek fel, az igényes szórakozás tehát garantált. Ha pedig megéheznek, a Kővári Grill gondoskodik a finom étkekről, azon a színvonalon, amelyet a tavalyi eseményen már megszokhattak. Népművészet, finomságok: a Kővári Grill várja önöket a Mesterségek Ünnepén is!

Augusztus 23-25.: Unique-fesztivál, Budavári Palota

Fantasztikus sztárparádéval mutatkozik be Magyarország legújabb fesztiválja! Augusztus 23-tól három napon keresztül a Budai Vár ad otthont a Unique-fesztiválnak, ahol a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén különböző zenei stílusok sztárjai adnak felejthetetlen koncerteket (Kim Wilde, Bonnie Tyler, DJ Bob), de újra színpadra lép a nyolcvanas évek legendás hazai bandája, a Piramis együttes is. Nos, a fesztiválról természetesen a Kővári Grill sem hiányozhat! Találkozzunk a Unique-fesztiválon is!

Augusztus 24-26.: Savária Történelmi Karnevál, Szombathely  

Idén is izgalmas időutazás vár önre, ha ellátogat Szombathelyre, a Savária Történelmi Karneválra. Jelmezes felvonulás, középkori harcosok, gladiátorok, kirakodóvásár, és számtalan zenei fellépő. A különleges eseményről a Kővári Grill sem hiányozhat, természetesen a finomabbnál finomabb ínyencségek várnak önökre, ha éppen megéheznek a történelmi forgatagban. Találkozzunk Szombathelyen is!

Augusztus 29.-szeptember 2.: Budavári Sörfesztivál, Budavári Palota

Egy hamisítatlan sörfesztivál vár mindenkit a Budai Várnegyedben, ahol közel százféle hazai és külföldi sört kóstolhatnak meg a szomjasabbak. Három helyszínen, az Oroszlános udvaron, a Hunyadi udvaron és a Savoya-i teraszon kapnak helyet a sörfőzdék csaposai, hogy minden ízében kiélvezhessük a nyár utolsó hétvégéjét, és a sör megunhatatlan zamatát. És ha már szomjasak nem leszünk, csak éhesek, a Kővári Grill mindenkit vár a finomabbnál finomabb étkeivel!

Augusztus 31.-szeptember 2.: Nemzetközi Tiszai Halfesztivál, Szeged  

Idén sem lesz jó életük a pontyoknak, hiszen augusztus végén, szeptember elején immár 16. alkalommal rendezik meg a szegedi halfesztivált. Az újszegedi partfürdőn bográccsal és fakanállal felfegyverkezve küzdenek meg egymással a halfőzők, hogy aztán a legjobb halászlét elkészítő megnyerje a Halfőző Érdemrendet. A főzés mellett természetesen kirakodóvásár is lesz, és fellépőkből sem lesz hiány. Természetesen a Kővári Grill is szerepet vállal az eseményen, részben mert nem mindenki szereti a halat, részben pedig azért, mert aki szereti, az sem bír majd ellenállni a finomságainak!

Szeptember 5-8.: Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok, Bábolna

A rendezvényt szakmai fórumok, konferenciák, partnertalálkozók, gép- és lovasbemutatók kísérik. A Bábolna Nemzeti Ménesbirtokon persze nem csak értekezni lehet, hanem finomakat enni is, erről pedig a Kővári Grill gondoskodik! Találkozzunk Bábolnán is, ahol az is kiderül majd (lásd a képen), hogy egy traktorral még balettozni is lehet!

Szeptember 15-16.: Nemzeti Vágta, Budapest

Ha szeptember közepe, akkor Hősök tere és Nemzeti Vágta! Idén sem lesz másképp. A látványos kulturális rendezvényen ahol kiderül, ki a legjobb lovas széles e hazában, a Kővári Grill is szerepet vállal. No persze nem lovagolni fog, hiszen annál sokkal jobban ért a szabadtéri vendéglátáshoz! A cég ízletes kínálatát (mangalica, kacsa, borjú vagy éppen csirke) megtalálják a Kővári Grill feliratú faházaknál. Aki a lovakat szereti, mellette pedig a hasát is, az semmiképpen sem hagyja ki a Nemzeti Vágtát, és a Kővári Grill termékeit!

Szeptember 20-23.: Édes Napok, Budai Vár

Kerek csokoládé, keserű csokoládé, kocka csokoládé. Ugye, ismerős? Nos, idén is megrendezik az Édes Napokat a Budai Várban, vagyis a csokoládé és édességfesztivált. Ha kedveli az édességeket, ott a helye! Ha pedig már elég a csokiból, ott lesz a Kővári Grill is, hogy gondoskodjon a nem édes finomságokról! A szabadtéri vendéglátás egyik legismertebb képviselője az Édes Napokról sem hiányozhat!
 

November 30.-január 1.: Adventi vásár, Bazilika, Szent István tér

Nyugat-Európában évszázadok óta hagyomány, hogy a város polgárai közösen várják a karácsonyt, s a templom előtti főtéren ünnepelnek. Immár Budapest is csatlakozott ehhez a csodálatos hagyományhoz. Az adventi vásárt a Szent István Bazilika előtti téren tartják, ahol egy óriási karácsonyfa, korcsolyapálya és fantasztikus adventi vásár várja az ünnepre hangolókat. Természetesen a Kővári Grill is csatlakozott az eseményhez, amely most is ízletes ételekkel készült az ünnepre. Libamájtól a sokféle ízesítésű kolbászik, a füstölt csülöktől az egészben sült malacig, számtalan finomságot felvonultat a szabadtéri vendéglátás ismert hazai képviselője. A hideg időre való tekintettel a forró tea, a forralt fehér és vörös bor sem hiányozhat a kínálatból. Látogasson el az adventi vásárba a Bazilikához, és kóstolja meg a Kővári Grill finomságait. A Kővári Grill látványos, hangulatosan feldíszített faházát a Bazilika előtti tér  jobb oldalán találja!